A Estrada Futsal asina un empate final co Vilalba

Vilalba

Martín, nunha xogada do partido de onte. // Bernabé/Cris M.V.

O A Estrada Futsal puxo punto e final á tempada en Terceira División cun empate (4-4) ante o Vilalba no Coto Ferreiro. O choque carecía de transcendencia para a clasificación final, xa que os estradenses xa tiñan asegurada a segunda praza. A falta de tensión deixouse notar, co Vilalba poñéndose 0-2 de inicio. Botel e Edu puxeron o empate e Moro marcou o 3-2. O Vilalba logrou colocarse 3-4 pero Toño anotou o tanto do empate final. Aos estradenses quédalles agora disputar a copa.

(Faro de Vigo, 20/05/2018).

A Estrada Futsal pechou a liga nun encontro vistoso ante o Vilalba: 4-4

Os locais pechan a competición en segunda posición, e os visitantes foron cuartos

Moro.Vilalba

O A Estrada Futsal pechou onte a campaña ligueira cun encontro vistoso e con goles ante o Vilalba. Era unha pechadura de tempada en que ningún dos dous conxuntos se xogaba nada, e notouse no campo: faltou a intensidade doutros encontros onde hai puntos importantes por disputar. Os compases iniciais non facían presaxiar o abultado marcador final, cun encontro pechado e sen apenas ocasións, un escenario que foi cambiando a medida que avanzaban os minutos. O Vilalba adiántase en dúas ocasións, e a falta de oito minutos para o descanso A Estrada Futsal vía un preocupante 0-2 no electrónico. Nunha rápida remontada, os de Marcos Sesar lograban equilibrar ao final da primeira parte. Saíron mellor os locais na reanudación, facendo un 3-2, que se viu seguido por dous tantos do Vilalba. Con ese 3-4, tocou de novo remontar ata a igualada final a catro. Sesar sinalaba que A Estrada Futsal "segundo en liga" presentou unha alineación con múltiples baixas, mostrando a súa satisfacción porque «os rapaces deron a cara, xogaron cos que tiveron menos minutos en liga e lograron empatar ante o cuarto da categoría» . Fixeron os tantos locais Botel, Moro, Edu e Toño, xogando os xuvenís Manu e o meta Borja.

(La Voz de Galicia, 20/05/2018).

O A Estrada Futsal pecha a tempada ante o Vilalba

O Inversia A Estrada Futsal recibe hoxe a partir das 18.00 horas no pavillón Manuel Coto Ferreiro ao Vilalba nun partido da última xornada de liga en Terceira División. Os estradenses afrontan este partido final sen nada en xogo unha vez asegurada a segunda posición final na clasificación. Será con todo a despedida en liga de dous xogadores importantes na historia do club Rafita e César, que colgarán as botas.